Tweedehands scooter Amsterdam

Tweedehands scooter Amsterdam

Is het net te ver fietsen naar uw werk of vindt u het handig om iets mobieler te zijn? Een scooter is dan een ideale oplossing! Voor zowel nieuwe als tweedehands scooters kunt u terecht bij ScooterLoods, nabij Amsterdam. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Omdat wij de nodige ervaring hebben, kunnen wij u uitstekend adviseren en kunt u een weloverwogen beslissing maken. Zo loopt ook u met een glimlach bij ons de deur uit!

Wij zijn gespecialiseerd in scootermodellen van alle bekende fabrikanten. U kunt hierbij denken aan Vespa, Honda, Capri en nog veel meer. Regelmatig krijgen wij ook occasions van deze en andere merken binnen. Vaak zijn deze scooters nog van zeer goede kwaliteit en kan er nog veel rijplezier aan worden beleefd. Daarom knappen onze monteurs deze scooters helemaal op en vervangen ze eventuele versleten onderdelen. Ook een grote servicebeurt mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom, de scooter ziet er weer als nieuw uit!

Tweedehands scooter AmsterdamAltijd een scherpe prijs

Koopt u uw tweedehands scooter bij ons nabij Amsterdam? Dan bieden wij standaard een garantie van 3 maanden. Ook betaalt u geen afleverkosten en regelen wij de tenaamstelling. Kom dus zekers eens langs bij onze showroom, waar u verrast zult zijn door de lage prijzen. Let wel op: de occasions zijn vaak snel weer verkocht, dus u kunt altijd even bellen om te informeren naar het huidige aanbod. U vindt het telefoonnummer op de website.

Contact  Aanbod