Scooter leasen Amsterdam

Scooter leasen in Amsterdam? Ontdek de voordelen!

Zit u eraan te denken om een scooter te leasen in Amsterdam of omstreken? Dan laten we u graag kennis maken met de aantrekkelijke mogelijkheden die wij bieden bij ScooterLoods. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe als tweedehands scooters die u kunt leasen. Kom gerust eens langs in onze showroom en u vindt zeker weten een scooter die aan uw wensen voldoet!

Scooter leasen Amsterdam

ScooterFlex

U komt er al snel achter of u gebruik kunt maken van ScooterFlex. Dit is de maatschappij die het leasen van scooters verzorgt. U kunt direct een scooter kopen en gespreid betalen. U kunt zelfs extra aflossen wanneer u maar wilt. Hier betaalt u geen extra kosten voor! Via onze website kunt u berekenen hoeveel u per maand kwijt bent en ook kunt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kom ons ruime assortiment eens bekijken

Kortom, met ScooterFlex kunt u snel en eenvoudig een scooter leasen. Woont u in Amsterdam of omstreken? Dan mag u ScooterLoods zeker niet overslaan bij uw zoektocht naar een nieuwe scooter, wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om een scooter te leasen. Dit is al mogelijk vanaf een aankoop van €250, dus ook occasions komen hiervoor in aanmerking. In onze showroom staan wij klaar om u hier meer over te vertellen en kunnen we u adviseren bij uw aankoop. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen besluit kunt maken en nog jarenlang rijplezier aan uw scooter zult beleven!

Contact  Aanbod