Scooter kopen Beverwijk

Scooter kopen nabij Beverwijk

Zit u eraan te denken om een scooter te kopen en woont u in Beverwijk? Dan is het absoluut de moeite waard om onze showroom in Haarlem te bezoeken. U slaagt hier gegarandeerd voor een scooter naar wens. Wij bieden namelijk zowel gloednieuwe als tweedehands scooters aan, waardoor er voor ieder budget een oplossing is. Daarnaast verkopen wij scooters van ieder bekend merk. U kunt hierbij denken aan:

  • Capri
  • Gilera
  • Kymco
  • Peugeot
  • Sym
  • Vespa
  • Yamaha

Wanneer u een scooter wilt kopen, heeft u zich ongetwijfeld ook al verdiept in de scooters van Vespa. Naast de Vespa Primavera, bieden wij ook de mogelijkheid om de Vespa Sprint naar eigen wens samen te stellen. Wij hebben meerdere voorbeelden op de website staan. U kunt uw gewenste accessoires en kleur uitkiezen, maar ook bepaalde onderdelen laten poedercoaten of spuiten. Zo kunt u uw scooter geheel naar wens samenstellen!

Scooter kopen Beverwijk

Zelf uw scooter samenstellen?

Wilt u een scooter kopen in Beverwijk en omstreken? Wij nodigen u van harte uit bij ScooterLoods, waar wij klaar staan om u te adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van scooters, kunnen wij u goed informeren. Hierdoor weet u zeker dat u een weloverwogen besluit kunt maken waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Wat extra prettig is aan onze service, is het feit dat wij ook alle reparaties en onderhoudsbeurten voor u verzorgen. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt.

Voor meer informatie over onze scooters, verwijzen wij u graag door naar het telefoonnummer op deze website. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Contact  Aanbod